Brand Background Image
Μελι

Μέλι Φιλίππων

Body

Η μελισσοκομική διαδικασία γίνεται εξ ολοκλήρου από την οικογένεια Σεφερίδη στην περιοχή Φιλίππων Καβάλας.  Με πάνω από 60 χρόνια εμπειρίας η οικογένεια Σεφερίδη έχει παράδοση και τεχνογνωσία στη παραγωγή μελιού το οποίο αποτελεί και μία από τις σημαντικές διαφοροποιήσεις σε σχέση με ανταγωνιστικά προϊόντα αγνώστου προελεύσεως.  Οι τόποι βοσκής των μελισσών εκτείνονται εκτός από τη περιοχή των Φιλίππων, στη Θάσο και στους πρόποδες της Ροδόπης αναλόγως εποχής και μελιτοεκκριμάτων.

Το μέλι Φιλίππων κατά κύριο λόγο είναι πευκόμελο σκούρου χρώματος με σκοπό την αποφυγή κρυστάλλωσης.