ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σχετικά με εμάς

Στο bar86 συγκεντρώσαμε μία όσο το δυνατόν πληρέστερη γκάμα ποιοτικών προϊόντων εξοπλισμού και αναλωσίμων.

Απευθυνόμαστε σε επαγγελματίες του κλάδου της café-εστίασης και σε εταιρείες χονδρικής εμπορίας espresso.

Θεωρούμε πως τόσο οι επιχειρηματίες του κλάδου όσο και οι επαγγελματίες baristi στην Ελλάδα επιδεικνύουν κορυφαία δημιουργικότητα και συνέπεια σε διεθνές επίπεδο θέτοντας συνεχώς το πήχη υψηλότερα στον κλάδο της καφεστίασης.

Μέλημα μας είναι να προμηθεύσουμε τα εργαλεία και τις πρώτες ύλες για την υλοποίηση των ιδεών και δημιουργιών με απώτερο στόχο την βέλτιστη παροχή στον τελικό καταναλωτή.

Από το 2015 αντιπροσωπεύουμε τις εταιρείες Brewista, Rhino CoffeeGear και Espazzola στην Ελλάδα προσφέροντας λύσεις εξοπλισμού και coffee brewing.

Στο κομμάτι των αναλωσίμων αντιπροσωπεύουμε τα προϊόντα των Sweetbird και ZUMA σε Ελλάδα και Κύπρο όπου τα περισσότερα προϊόντα φέρουν πιστοποιήσεις βιολογικής καλλιέργειας ή την σφραγίδα της Vegan και Vegetarian society.

Την γκάμα μας συμπληρώνει το Ελληνικό μέλι Φιλίππων σε sticks που διαθέτουμε στην Ελληνική αγορά.  Το μέλι Φιλίππων είναι 100% Ελληνικό μέλι με "ταυτότητα προέλευσης" και έχουμε δουλέψει σκληρά για να βρούμε το κατάλληλο blend που αρμόζει στο μέλι σε sticks. 

Είμαστε περήφανοι για το μέλι με κουρκουμά και τζίντζερ που δημιουργήσαμε το 2020 και πιστεύουμε πως αποτελεί ένα καινοτόμο προϊόν που ξεχωρίζει από πλευράς γεύσης και super υγιεινών στοιχείων.

Ελπίζουμε πως μέσα από την ιστοσελίδα μας θα μπορέσετε να βρείτε αυτό που ψάχνετε ή να πάρετε ιδέες για τα menu και τις παρασκευές σας και θα χαιρόμασταν να μας επικοινωνήσετε τις ανάγκες σας.

Αν είστε ιδιώτης και ενδιαφέρεστε για λιανική αγορά μπορείτε να μας στείλετε ένα e-mail ώστε να σας προτείνουμε το τοπικό συνεργάτη που θα μπορούσε να σας εξυπηρετήσει ή να επιλέξετε για τις αγορές σας ένα από τα συνεργαζόμενα ηλεκτρονικά καταστήματα.