ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

+30 210 5598 000

Σχετικά με εμάς

Στο bar86 συγκεντρώσαμε μία όσο το δυνατόν πληρέστερη γκάμα ποιοτικών προϊόντων εξοπλισμού και αναλωσίμων.

Απευθυνόμαστε σε επαγγελματίες του κλάδου της καφεστίασης, ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και σε εταιρείες χονδρικής εμπορίας espresso.

Θεωρούμε πως τόσο οι επιχειρηματίες του κλάδου όσο και οι επαγγελματίες baristi και bartenders στην Ελλάδα επιδεικνύουν κορυφαία δημιουργικότητα και συνέπεια σε διεθνές επίπεδο, θέτοντας συνεχώς τον πήχη υψηλότερα στον κλάδο της καφεστίασης.

Μέλημά μας είναι να προμηθεύσουμε τα εργαλεία και τις πρώτες ύλες για την υλοποίηση των ιδεών και δημιουργιών με απώτερο στόχο την βέλτιστη παροχή στον τελικό καταναλωτή.

Από το 2015 αντιπροσωπεύουμε τις εταιρείες Brewista, Rhino Coffee Gear και Espazzola στην Ελλάδα προσφέροντας λύσεις εξοπλισμού και coffee brewing.

Το 2021 ξεκινήσαμε τη διάθεση των κορυφαίων προϊόντων καθαρισμού συσκευών και σκευών της Cafetto.

Άλλη μία σημαντική μας συνεργασία αποτελεί η εισαγωγή και διάθεση σε Ελλάδα και Κύπρο των οικολογικών ποτηριών της Αυστραλέζικης Huskee.

Στο κομμάτι των αναλωσίμων αντιπροσωπεύουμε τα προϊόντα των Sweetbird και ZUMA σε Ελλάδα και Κύπρο όπου τα περισσότερα προϊόντα φέρουν πιστοποιήσεις βιολογικής καλλιέργειας ή την σφραγίδα της Vegan και Vegetarian society.

Την γκάμα μας συμπληρώνει το Ελληνικό μέλι Φιλίππων σε sticks που διαθέτουμε στην Ελληνική αγορά.  Το μέλι Φιλίππων είναι 100% Ελληνικό μέλι με "ταυτότητα προέλευσης" και έχουμε δουλέψει σκληρά για να βρούμε το κατάλληλο blend που αρμόζει στο μέλι σε sticks. 

Τελευταία και εξαιρετική προσθήκη αποτελούν τα προϊόντα της ΟΠΩΡΑ, μίας ελληνικής επιχείρησης που παράγει πουρέ και χυμό φρούτων χωρίς ζάχαρη και τεχνητές χρωστικές, για δημιουργία κορυφαίων cocktails και όχι μόνο.

Ελπίζουμε πως μέσα από την ιστοσελίδα μας θα μπορέσετε να βρείτε αυτό που ψάχνετε ή να πάρετε ιδέες για τα menu και τις παρασκευές σας και θα χαιρόμασταν να μας επικοινωνήσετε τις ανάγκες σας.

Αν είστε ιδιώτης και ενδιαφέρεστε για λιανική αγορά μπορείτε να μας στείλετε ένα e-mail ώστε να σας προτείνουμε τον τοπικό συνεργάτη που θα μπορούσε να σας εξυπηρετήσει ή να επιλέξετε για τις αγορές σας ένα από τα συνεργαζόμενα ηλεκτρονικά καταστήματα.